Dopustite da Vam pomognemo stvoriti najljepše uspomene!

organizacija krštenja restoran arka

Organizacija Krštenja

Restoran Arka za Vas će organizirati Krštenje, pripremiti prostor, skuhati finu hranu i pobrinuti se da Vi taj dan provedete u veselju s svojim najbližima. U dogovoru s Vama pripremit ćemo meni , tako da bude baš po Vašoj mjeri.

organizacija karmina bistro arka

Organizacija karmina

Restoran Arka u Dubravi, organizacijom karmina može Vam barem malo olakšati teške trenutke. U suradnji s Vama, dogovara se meni, a ugodni ambijent će Vam dati potreban mir i tišinu. S povjerenjem nam se možete javiti i sve ostalo prepustiti nama.

organizacija domjenaka restoran arka

Organizacija domjenaka

Ukoliko imate potrebu za mirom i tišinom kako biste uz poslovni ručak dovršili pregovore ili nesmetano pričali s kolegama na domjenku, kod nas možete u miru biti te ručati u izdvojenom prostoru bez uznemiravanja. Za novogodišnje domjenke ili fešte moguće je organizirati i živu glazbu.

proslava rođendana restoran arka

Organizacija rođendana

U restoranu Arka u Dubravi, za Vas možemo organizirati Vašu rođendansku feštu. Meni slažemo u dogovoru s Vama. Fina hrana, dovoljno pića, lijep ambijent i živa glazba ukoliko je želite, savršeni su recept za dobar provod. Slobodno nam se javite za sva dodatna pitanja vezana za organizaciju.

organizacija krštenja bistro arka

Organizacija Krizme (Firme)

U ugodnom ambijentu restorana Arka u Dubravi, u dogovoru s Vama priredit ćemo Vam nezaboravni događaj. U dogovoru sa Vama pripremit ćemo Vam meni i pripremiti Vam hranu sa puno ljubavi i pažnje. Slobodno nam se javite i prepustite nam organizaciju Krizme Vašeg djeteta.

organizacija prve pričesti bistro arka

Organizacija Prve pričesti

U restoranu Arka u Dubravi možete organizirati Prvu pričest za 130 ljudi. Meni se slaže u dogovoru s Vama i po Vašoj mjeri. Slobodno nam se javite s povjerenjem i prepustite nam onaj teži dio svakog slavlja.

title

Zašto organizirati razne prigode u restoranu Arka u Dubravi:

Fina i svježa hrana

Ugodan ambijent za 130 ljudi

Meni po Vašoj mjeri

Nema pripreme, kuhanja, čišćenja i spremanja

100
Jela
5
Godina
1000
Organiziranih fešti
100
%
Fina klopa
Iskustva i komentari

naših posjetitelja

recenzije bistro arka5
recenzije bistro arka2